Gn Catering i Umeå AB

Kvalitétslogga för företag hos Listan.se
Få Offert Direkt
Skapa din kostnadsfria offertförfrågan nu!

Kvalitet

Inga Referenser

Kontaktuppgifter

Thomas Olsson
090-7865980
info@gncatering.se

Välkommen till Gn Catering i Umeå AB!

Gn Catering i Umeå AB - image
Efter många år på campusområdet är vi specialister på att tillgodose våra gästers behov av mat, fika, catering, festbeställningar m.m. och till oslagbart billiga priser.

GN Catering är det självklara valet av restauratör inom campus för att arrangera fest & catering.

Vi erbjuder sittningar, festmiddagar, bufféer, internationell mat m.m.

Omdömen Läs omdömen »

Varför?

Tjänster

Bufféer

När man anordnar ett evenemang under en dag behöver man oftast köpa in en hel del mat för att inte gästerna ska gå hungriga under dagen. Bufféer är något av det vanligaste vid sådana tillfällen eftersom alla då får chansen att äta sig mätta och belåtna och det finns då dessutom nästan garanterat något för alla smaker. Som värd har man en hel del att stå i både innan, under och efter och just därför kan det vara skönt att låta en cateringfirma ta hand om maten så att åtminstone en sak är ur världen.

Bröllopscatering

För ett brudpar är ett bröllop en stor och viktig sak i livet och eftersom det inte direkt går att göra om hur som helst ska allt gå enligt planerna! Det finns så mycket viktigare saker att ägna sig åt under ett bröllop än att plocka fram och bort maten som bjuds så ett välanvändbart tips är att ta hjälp av en cateringfirma! Företaget går då helt efter dina anvisningar och önskemål så att även middagen och festen blir precis som du planerat. Det enda ni som brudpar behöver göra på den stora dagen är då att njuta av varandras sällskap under första kvällen som gifta.

Förrätt & varmrätt

Vill man bjuda sina gäster på något alldeles extra passar det utmärkt med en förrätt innan huvudrätten för att värma upp. Det finns ett flertal cateringfirmor lite här och där runt om i landet och i stort sett alla erbjuder både förrätt och varmrätt eftersom det är ett så pass vanligt val bland kunderna. Du väljer då vad det ska vara för mat (inom just det företagets gränser förstås) och när det ska vara klart. Många cateringfirmor kör ut maten till önskat ställe men ibland får man göra upp tid om när det ska hämtas.

Smörgåstårtor

Smörgåstårtor är mycket uppskattade av folk i alla åldrar, med all rätt. Det är populärt vid alla olika möjliga tillfällen som till exempel födelsedagar, begravningar, bröllop, konferenser och ibland även bara vid lite finare familjemiddagar. Det kan dock vara ganska svårt att göra en själv eftersom det är tidskrävande och om man inte har gjort det tidigare vet man heller inte vilka tillbehör som passar ihop. Många cateringfirmor kan leverera smörgåstårtor som både smakar underbart och ser lockande ut. Självklart får du påverka innehållet, men oftast finns det ett visst antal sorter att utgå ifrån.

Lunch

Ska du vara värd för en konferens eller något annat typ av evenemang kan det vara bra att bjuda gästerna som kommer på lunch så att de håller sig pigga och alerta under dagen. När man tar hjälp av cateringfirmor till detta kan man utan problem luta sig tillbaka och fokusera på viktigare saker som behöver göras och ordnas. Man väljer då vad som ska serveras och när det ska serveras så att företaget hinner göra klart maten till dess. Många erbjuder även utkörning så att du bara behöver möta upp maten utanför önskat ställe, smidigt och bra!

Frukost

En bra frukost är bland det viktigaste av allt på hela dagen! Utan en bra start blir man lätt trött och grinig under dagen. Därför är det såklart även viktigt att bjuda på en stadig frukost när du anordnar fest, konferens eller ett event där ni antingen startar riktigt tidigt eller håller på under minst ett dygn. Många cateringfirmor erbjuder riktigt smakrika och nyttiga frukostar som är färdiga och serverade vid en viss tid på morgonen. Tack vare det slipper du som värd gå upp före alla andra för att stå och bre frallor åt alla gäster när det är dags för dem att gå upp.

Matlagningskurs

Vill du lära dig att laga mat, eller vill du kanske bara bli bättre? Det finns cateringfirmor som erbjuder matlagningskurser några gånger i månaden eller veckan där du får chansen att utvecklas som kock. Det brukar finnas flera olika inriktningar eftersom intresset för de olika kategorierna varierar. Det vanligaste är kurser där man helt enkelt lär sig laga god och hälsosam mat både snabbt och till bra priser men det finns även kurser för vegetarisk mat, desserter, asiatisk mat, och så vidare. Finns inte det just du är intresserad av borde du ändå föreslå detta eftersom det då lär komma igång om tillräckligt många hakar på.

Porslinsuthyrning

Visst svider det när kompisen tappar din favoritmugg i golvet? Det är tråkigt när någon tar sönder ens eget porslin överhuvudtaget, dels för att man antagligen tycker mycket om det och dels för att det både är tråkigt och dyrt att köpa nytt. Vid fester och evenemang kan man därför passa på att hyra porslin från en cateringfirma i samband med catering av mat under dagen. Du behöver då inte oroa dig för att dina favoritprylar ska gå i tusen bitar utan kan istället slappna av och ha en rolig stund på riktigt!

Utkörning

De flesta cateringföretag erbjuder utkörning av maten du beställt för att du som kund ska kunna fokusera på annat. När maten är klar kör de då ut den till önskat ställe och det enda du behöver göra då är att möta upp dem. Har du valt ett större paket behöver du sällan ens duka och plocka fram, det fixar de. Utkörning är helt perfekt för den glömske och tankspridde som antagligen hade råkat glömma bort att hämta dotterns tårta, släktkalasets smörgåstårta eller konferensens lunch. Det är alltid bättre att vara på den säkra sidan!

Fruktkorgar

”Fem om dagen”, brukar man säga om frukt vilket kan vara riktigt svårt att leva upp till under stressiga arbetsdagar eller liknande. Men vi mår faktiskt bättre av att få i oss lite frukt då och då, därför är det perfekt när det finns fruktkorgar på arbetet, i skolan eller i hemmet för den delen. Cateringfirmor brukar kunna ordna med detta, de gör då i ordning en korg med önskad (eller slumpad om det hellre önskas) frukt. Många skolor företag väljer att ha regelbunden utkörning av fruktkorgar så att det alltid finns till eleverna/de anställda på rasterna.

Gourmetcatering

Vill du bjuda på en riktigt välsmakande och lyxig kväll är gourmetcatering rätt grej för dig! Flera cateringfirmor erbjuder denna lite exklusivare form av catering där syftet är att ge både en trevlig och speciell stund. Oftast handlar det om middag i tre delar, alltså förrätt, varmrätt och dessert med något fint vin till, eller kanske till och med en lyxig champagne. Maten är självklart vällagad och noggrant utvald för att få den rätta känslan och upplevelsen under kvällen. För att du som värd också ska kunna slappna av ordentligt erbjuder de flesta företag utkörning till valfritt ställe.

Färdiga Tallrikar

Mat är inget man ska stressa med eftersom det är otroligt viktigt för att vi ska hålla oss pigga och glada under dagarna. Men ibland finns det inte jättemycket tid över till att äta och då får man göra det bästa av situationen! Till att börja med kan man anlita en cateringfirma så man slipper lägga tid på att lägga upp maten själv. Sen finns det även de som erbjuder färdiga tallrikar med mat i lagom portioner. Det är då alltså bara att sätta sig och äta direkt istället för att stå och försöka bestämma sig för vad man ska välja som vid bufféer.

Festarrangör

Vill du ställa till med en riktigt bra fest utan att veta hur du ska göra? Det finns cateringfirmor som erbjuder olika festpaket! Vissa är lite mindre där man helt enkelt bara får en lokal med lite mat medan vissa slår på stort och bjuder på allt som kan tänkas behövas så som lokal, porslin, bord och stolar, mat, servering, städning och ibland även en värd som håller i hela evenemanget. Använder du dig av detta kan även du som anordnare känna dig som en gäst fast det egentligen är du som står för allt – en riktigt härlig känsla.

Smörgåsar

Smörgåsar är ett enkelt men ändå bra tilltugg vid nästan alla tillställningar, men framförallt konferenser och andra lite mindre evenemang där gästerna bara behöver ett litet mellanmål. En cateringfirma fixar gärna i ordning ett önskat antal med smörgåsar till din tillställning och de flesta kör även ut till önskat ställe så att det enda ni behöver göra är att njuta av bekvämligheten och smaken. Självklart bestämmer man själv vad som ska vara på eller i dem om man vill, men annars brukar det bli ost, skinka och sallad eller gurka, standard helt enkelt.

Serveringspersonal

Behöver du hjälp med serveringspersonal till ditt evenemang? Cateringfirmor brukar kunna erbjuda detta, speciellt i samband med catering och utkörning av mat eftersom de då ändå är på plats och vet ungefär vad för sorts tillställning det är. Vissa firmor erbjuder stora paket där serveringspersonal ingår i priset, men det är olika från företag till företag. Funkar bra till allt ifrån bröllop, dop och begravningar till konferenser och fester. Egentligen passar det till vad som helst där du vill slappna av och agera gäst istället för att springa runt och härja mellan borden.

Drinktilltugg

När det är dags för att mingla kan det vara trevligt att ha något att småäta på till drinken, vanligt är till exempel snittar eller små spett. Det ska vara så pass litet så att man inte hinner bli mätt innan det är dags för den eventuella stora måltiden, en aptitretare helt enkelt. Det är vanligt vid till exempel bröllop mellan vigseln och själva middagen. Cateringfirmor brukar kunna ordna med detta snabbt som attan och vissa erbjuder både utkörning och serveringspersonal till detta om så önskas. Det känns trots allt lite extra exklusivt om någon går runt och bjuder på tilltugget istället för att ställa en bricka på ett bord.

Julbord / Jultallrik

Jul har vi bara en gång om året och då är det alltid dags att fylla magen lite extra, det är långt till strandsäsongen och för många handlar jul bara om att njuta och ha kul. Julbord är givet men många tycker att det är alldeles för mycket att stå i, speciellt eftersom man antagligen ska fixa med det på självaste julafton. Cateringfirmor är vana med att anordna julbord och låter dig slappna av och njuta av maten innan det är din tur att laga i ordning allt. Som värd väljer man då vad som ska serveras och när, sedan sköter företaget resten!

Ekonomi

Resultaträkning (TKR) 2013-07 2012-07 2011-07
Nettoomsättning 16,631 14,316 12,854
Rörelseresultat 2,021 1,615 611
Resultat efter finansnetto 1,982 890 595
Resultat före skatt 1,407 720 595
Årets resultat 1,028 338 460
Balansräkning 2013-07 2012-07 2011-07
Tillgångar
Varulager m.m. 155 126 106
Anläggningstillgångar 249 275 310
Kortfristiga fordringar 0 0 0
Omsättningstillgångar 2,539 1,181 1,053
Summa 2,788 1,456 1,362
Skulder, eget kapital & avsättningar
Aktiekapital 100 100 100
Bundet eget kapital 100 100 100
Eget kapital 1,173 444 546
Obeskattade reserver 575 100 0
Avsättningar 0 0 0
Långfristiga skulder 17 3 18
Kortfristiga skulder 1,023 909 798
Eget kapital och skulder 2,788 1,456 1,362
NYCKELTAL 2013-07 2012-07 2011-07
Kassalikviditet 248.20% 129.90% 132.00%
Vinstmarginal 12.20% 11.30% 4.80%
Soliditet 58.20% 35.60% 40.10%
ÖVRIGA NOTERINGAR 2013-07 2012-07 2011-07
Antal anställda 19 15 15
Löner Styrelse/VD 0 0 0
Varav Bonus/tantiem 102 60 525
Personalkostnader 4,393 3,684 4,034
Sociala kostnader 1,076 905 1,045
Aktieutdelning 700 300 440
Beviljad Checkkredit 100 100 100
Varav utnyttjad 0 0 0

Styrelse

Nuvarande Styrelsemedlemmar
Namn Position Tidsperiod
681202-XXXX Abdi, Georges Safar Suppleant sedan 2010-05-18
711202-XXXX Abdi, Georgette Safar Ledamot sedan 2003-11-01
Nuvarande Tillsynsbefattningar
721220-XXXX Semb, Jessica Maria Revisor sedan 2007-06-05
FÖRETAGSINFORMATION Gå med
Organisationnummer 556514-4804
Registrerat 1995-06-12
Status Aktivt
Anställda 19
Typ av firma Privat aktiebolag
Registrerat för moms Ja
F-Skatt Ja, sedan 1995-01-01
Arbetsgivaravgift Ja
KARTA
Karta till Gn Catering i Umeå AB
SNI, HUVUD OCH BINÄRING
56100 Restauranger
VERKSAMHETSBESKRIVNING
Föremålet för bolagets är att bedriva restaurang, catering-och cafeteriaverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FIRMATECKNARE
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av >Abdi, Georgette Safar